İletişim | Telefon Rehberi | Bilgi Edinme | International Students | International Relations |
 EN | TR |

 Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

   
  • YÜKSEKOKULUMUZ
    • TARİHÇE
    • MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
    • KADİRLİ
  • YÖNETIM
    • Yüksekokul Yönetimi
    • Yönetim Kurulu
    • Yüksekokul Kurulu
    • Teşkilat Şeması
  • BÖLÜMLER
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Bölüm Tanıtımı
      • Akademik Kadro
    • Gıda Teknolojisi
      • Akademik Kadro
    • Organik Tarım İşletmeciliği
      • Akademik Kadro
    • Spor Yöneticiliği
    • Rekreasyon Yönetimi
  • MEVZUAT
    • YÖNETMELİK VE YÖNERGELER
  • AKADEMIK
    • Gıda Teknolojisi Bölümü Dersleri
    • Gıda Teknolojisi Bölümü Ders İçerikleri
    • Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Dersleri
    • Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Ders İçerikleri
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dersleri
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • BOLOGNA
    • ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ
    • ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
    • WEB POSTA
    • BARINMA
    • STAJ
    • LABORATUVAR UYGULAMA FORMLARI
  • SERVİSLER
    • FORMLAR
    • KÜTÜPHANE
    • YEMEK LİSTESİ
  • İÇ KONTROL
    • BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ
    • GÖREV TANIMLARI
    • HASSAS GÖREV ENVANTERİ
    • HASSAS GÖREV TESPİT FORMU
    • HİZMET ENVANTERİ
    • İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
    • İŞ PLANI
    • KAMU HİZMET STANDARTLARI
    • TEŞKİLAT ŞEMASI
    • YÖNETİM VE İÇ KONTROL SİSTEMİ
    • İÇ KONTROL BİRİM KOORDİNATÖRLERİ VE ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ
  • PERSONEL
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
   /  AKADEMIK  /  Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Dersleri

 

   

Program adı Dersin Kodu Dersin Adı

Dönem

Sınıf Z/S T U K AKTS

Rektörlük Servis 

GS421 Girişimcilik Güz 4 S 4 0 4 4


 

 

 

 



AKADEMIK
  • Gıda Teknolojisi Bölümü Dersleri
  • Gıda Teknolojisi Bölümü Ders İçerikleri
  • Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Dersleri
  • Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Ders İçerikleri
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dersleri