İletişim
|
Telefon Rehberi
|
Bilgi Edinme
|
International Students
|
International Relations
|
EN |
TR |
Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
YÜKSEKOKULUMUZ
TARİHÇE
MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
KADİRLİ
BASINDA KUBYO
YÖNETIM
Yüksekokul Yönetimi
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Teşkilat Şeması
LİSANS
Organik Tarım İşletmeciliği
Bölüm Tanıtımı
Akademik Kadro
Gıda Teknolojisi
Bölüm Tanıtımı
Akademik Kadro
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Tanıtımı
Akademik Kadro
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Tanıtımı
Akademik Kadro
Spor Yöneticiliği
LİSANSÜSTÜ
ORGANİK TARIM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TEZLİ YÜKSEKLİSANS PROGRAMI
DERSLER
DERS İÇERİKLERİ
MEVZUAT
YÖNETMELİK VE YÖNERGELER
AKADEMIK
Gıda Teknolojisi Bölümü Dersleri
Gıda Teknolojisi Bölümü Ders İçerikleri
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Dersleri
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Ders İçerikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dersleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders İçerikleri
Rekreasyon Yönetimi Ders İçerikleri
Rekreasyon Yönetimi Bölümü Dersleri
ÖĞRENCİ
AKADEMİK TAKVİM
BOLOGNA
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ
ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
WEB POSTA
BARINMA
STAJ
LABORATUVAR UYGULAMA FORMLARI
SERVİSLER
FORMLAR
KÜTÜPHANE
YEMEK LİSTESİ
İÇ KONTROL
BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ
GÖREV TANIMLARI
HASSAS GÖREV ENVANTERİ
HASSAS GÖREV TESPİT FORMU
HİZMET ENVANTERİ SERVICE INVENTORY
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
İŞ PLANI
KAMU HİZMET STANDARTLARI
TEŞKİLAT ŞEMASI
YÖNETİM VE İÇ KONTROL SİSTEMİ
İÇ KONTROL BİRİM KOORDİNATÖRLERİ VE ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ
RİSK KAYIT FORMU
RİSK DEĞERLENDİRME TABLOLARI
PERSONEL
Akademik Personel
İdari Personel
Anasayfa
YÜKSEKOKULUMUZ
TARİHÇE
MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ
KADİRLİ
BASINDA KUBYO
YÖNETIM
Yüksekokul Yönetimi
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Teşkilat Şeması
LİSANS
Organik Tarım İşletmeciliği
Bölüm Tanıtımı
Akademik Kadro
Gıda Teknolojisi
Bölüm Tanıtımı
Akademik Kadro
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Tanıtımı
Akademik Kadro
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Tanıtımı
Akademik Kadro
Spor Yöneticiliği
LİSANSÜSTÜ
ORGANİK TARIM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
TEZLİ YÜKSEKLİSANS PROGRAMI
DERSLER
DERS İÇERİKLERİ
MEVZUAT
YÖNETMELİK VE YÖNERGELER
AKADEMIK
Gıda Teknolojisi Bölümü Dersleri
Gıda Teknolojisi Bölümü Ders İçerikleri
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Dersleri
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Ders İçerikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dersleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders İçerikleri
Rekreasyon Yönetimi Ders İçerikleri
Rekreasyon Yönetimi Bölümü Dersleri
ÖĞRENCİ
AKADEMİK TAKVİM
BOLOGNA
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ
ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
WEB POSTA
BARINMA
STAJ
LABORATUVAR UYGULAMA FORMLARI
SERVİSLER
FORMLAR
KÜTÜPHANE
YEMEK LİSTESİ
İÇ KONTROL
BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ
GÖREV TANIMLARI
HASSAS GÖREV ENVANTERİ
HASSAS GÖREV TESPİT FORMU
HİZMET ENVANTERİ SERVICE INVENTORY
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
İŞ PLANI
KAMU HİZMET STANDARTLARI
TEŞKİLAT ŞEMASI
YÖNETİM VE İÇ KONTROL SİSTEMİ
İÇ KONTROL BİRİM KOORDİNATÖRLERİ VE ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ
RİSK KAYIT FORMU
RİSK DEĞERLENDİRME TABLOLARI
PERSONEL
Akademik Personel
İdari Personel
------------
/
İÇ KONTROL
/
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
İş Akış Süreçleri
İÇ KONTROL
BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ
GÖREV TANIMLARI
HASSAS GÖREV ENVANTERİ
HASSAS GÖREV TESPİT FORMU
HİZMET ENVANTERİ SERVICE INVENTORY
İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ
İŞ PLANI
KAMU HİZMET STANDARTLARI
TEŞKİLAT ŞEMASI
YÖNETİM VE İÇ KONTROL SİSTEMİ
İÇ KONTROL BİRİM KOORDİNATÖRLERİ VE ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ
RİSK KAYIT FORMU
RİSK DEĞERLENDİRME TABLOLARI